diumenge, 20 de juny del 2010

Dilluns macarrons


Demà al migdia, em faré un plat de macarrons, pararé la taula per dos, al passadís, o al rebedor, i així imaginaré que no sóc a casa i que ets tu qui em convida. Brindaré amb dues copes de vi, i faré unes bones postres. I encabat, aniré a passejar pel parc, i m'explicaré què he fet tots aquests anys: No em retreuré que no hi hagis sigut abans, només m'agraïré que hi siguis ara. Em repetiré que no, que no visc amb ningú, que no tinc parella, que sí, que seria molt bonic, però dependre d'un mateix és també molt agradable.

Que segueixo sense feina, però no tinc pressa per trobar-ne. No et preocupis per mi. No, no em fan falta diners, gràcies. I a mitja tarda menjaré(m) un gelat. Ja ho sé, no em convé, però ja saps que la meva ànima s'alimenta de cafè i de xocolata.
I quan acabi el dia, aniré a dormir, feliç que m'hagis donat peu per inventar un dia tan complert, i contenta que, en el fons, a la meva realitat tampoc li faci falta imaginar-te.

9 comentaris:

  1. Tinc la rara sensació que m'he de sentir al·ludit...
    Però què és això que la filla porti les postres? No, no, i ara! On anirà a parar aquest món, casumtot!? Tu vine, que ja me n'encarrego jo. Per cert, encara no sé si t'agraden gratinats o no.
    Au, bona nit!

    ResponElimina
  2. Realment, no importa que al final totes les espectátives no es compleixin, el fet de poger degustar uns macarrons com els de la fotografia fan que la vida tingui sentit malgrat que normalment tot estigui en la teva contra. Bé, s'ha de mirar lo positiu i els macarrons tenen molt bona pinta!

    ResponElimina
  3. He fet allò tant lleig de llegir el títol i imaginar-me el contingut, em pensava que parlaria d'Iu Forn, que als seus exemples sempre surten macarrons per totes bandes, però llegit el text veig que no.

    I res a dir del macarrons, pedra angular de l'alimentació dels estudiants que marxen de casa i també pedra angular de la meva alimentació com tota la pasta.

    ResponElimina
  4. Està de moda ser "single". Ningú necessita una parella. I si no s'ho creu pregunti-ho a algun casat.

    ResponElimina
  5. Sr. Merdevalista. És que com que sé que ets llaminer, volia portar algun detall, però vaja, que si no vols no porto res. Ja em menjo jo el pastís de taronja amb salsa de xocolata al cointreau.
    Per cert, demà torna a ser dilluns. Què em faràs per dinar?
    @Alejandro: No sé si això de les espectatives no complertes ho has tret del meu escrit. Però... no era en absolut el què volia expressar. Sóc feliç tal com estic. No demano més a la vida del què em vulgui donar.I de moment no en tinc cap queixa.
    @Mike Tracking: sento haver-te decebut. No arribo a tant. Només era un dinar imaginari que he gaudit molt preparant.
    @Noa Literal, et passes la vida cantant les excel.lències de la teva super filla i la teva super parella... ara no em vulguis vendre la moto, que jo ja fa anys que estic convençuda que sola estic molt bé. I les modes me la repampimflen. L'amor, si ve, bé i si no vé, doncs també.

    ResponElimina
  6. "no es oro todo lo que reluce"

    ResponElimina
  7. Argh! Perdona'm, que no paro quiet. Dilluns que ve sí que et puc convidar. Què tal un empedrat d'esbergínies a la mallorquina?
    Va, si insisteixes, porta el pastís...

    ResponElimina
  8. a Montilla el president9 de juliol del 2010, a les 21:37

    Disculpa, otro tema importante para darle publicidad

    Recordemos algunas cosas que se HA DICHO Y HECHO en el Parlament de Cataluña y NO SALDRÁ POR LA tv... .... El vídeo te aclarará algunas cosas desde lo más PROFUNDO del Parlament de Cataluña.

    http://www.youtube.com/watch?v=zjIKbLDwBAA


    (Unir en una línea si sale cortado o con espacios en blanco el enlace)

    No a la censura, por la pluralidad. Si lo deseas pásalo a tus contactos (a ser posible en Cataluña), gracias

    ResponElimina
  9. D'aquest comentari... diríeu que és un TROLL? o és SPAM?
    Que Ciutadans sempre pixen fora de test no és notícia, ni un fet desconegut. No crec que faci falta que passi el missatge als meus contactes. Ja ho saben.

    ResponElimina