dimarts, 18 de maig del 2010

La tweetpeli !!!

No sabeu què fer dijous dia 20 de maig? teniu inquietuts artístiques i voleu explotar-les? Teniu unes ganes boges de coneixe'm i no sabeu com fer-ho? Doncs obriu-vos un cte. a twitter i apunteu-vos aquest dijous a l'acte de presentació de la tweetpeli. Una película 100% twittera.
Ep, i hi haurà cava i piscolabis. Tot un luju!!!

6 comentaris:

  1. Doncs torni's a llegir el tumblr de VistInoVist. Instruccions: allà on diu tweetpeli de color blau, és un enllaç. Faci clic en aquest enllaç i anirà a parar al tumblr de Vistinovist, on hi ha tota la informació sobre la tweetpeli. També hi deu ser al bloc de valentí Sanjuan i al bloc de Cine_Cat. Faci servir google i ho trobarà. També pot seguir el hashtag #tweetpeli o l'usuari @tweetpeli a twitter.

    ResponElimina
  2. encara no se que és el tweter com per veure una twedpeli! per cert ( i ho escric tal com sona que em fa mandra mirar-ho), sidi bou said no em va agradar especialment. Viure a la costa brava, prop de cadaqués, de calella de palafrugell, de st martí d'empúries...fa que aquests llocs exòtics no em diguin res de res :)

    ResponElimina
  3. Jo al final no hi vaig anar.

    Si voleu un bon twitter, visiteu aquest: http://twitter.com/Brautasuno

    ResponElimina
  4. Com ha acabat això de la tweetpeli? Jo no li he vist mai massa futur (ja ho diu la dita: l'un per l'altre i la casa per escombrar).

    ResponElimina