diumenge, 15 de maig del 2011

Dia de la Noa

Som molt divertits. Els meus amics i jo, ens posem d'acord i escarnim la Noa. Ens ho passem molt bé i això ens fa sentir-nos més forts i valents, perquè riure's dels altres és el què feien els nens grans del cole. I tothom sap que els nens més grans són sempre millors que els altres.
I riem junts, així no ens hem de preocupar dels nostres problemes ni d'intentar millorar com a persones. Perquè mentre hi hagi algú més feble, menys intel·ligent o simplement amb menys sentit del ridícul que nosaltres, seguirem sent millors. I els senyalarem amb el dit mentre riem ben fort, perquè vegin que, a més de ser millors, som feliços.

13 comentaris:

  1. Només un matís: a l'escola jo era dels petits, i a sobre amb ulleres.
    Per a nosaltres la burla era una defensa contra els grans i forts (i sense ulleres). I sí bé és cert que mai vam ser més forts que els grans (o potser sí, ja a l'institut vem fer l'estirada), aquesta actitut ens ha acompanyat.

    Potser sóc irreverent, però no sóc irrespectuós: http://descans.blogspot.com/2011/05/el-dia-de-la-noa-strike-1.html

    ResponElimina
  2. El que diu en Josep es podria dir diferent, però no millor.

    ResponElimina
  3. Doncs a mi em sembla un senyor homenatge en tota regla. Ja m'agradaria que algun dia tothom parlés del meu blog de merda!

    ResponElimina
  4. No vull ser irrespectuosa (deixin de riure collons!), però amb això és vostè qui dóna la impressió de ser menys intel·ligent. O almenys de que li manca el sentit de l'humor i la personalitat per entendre la gràcia de tot plegat. La persona de qui vostè fa de defensora ho ha entès perfectament.
    Si vostè creu que el que mereix la gent acomplexada o sense confiança és que la portin entre cotó fluix, que no li toquin ni un pèl no sigui que es trenquin i que li donin la raó perquè (en teoria) se sentin millor, em sap greu dir que no estem d'acord.

    ResponElimina
  5. Ah, doncs me n'alegro, eh? Au, estigui boneta.

    ResponElimina
  6. Perdonin, nyores, nyors... veig que he pixat fora de test. Però mirin, m'ha servit per veure que em llegeixen. Coi, feia temps que no rebia tants comentaris.

    ResponElimina
  7. Dona, és que vostè ens ha atacat!
    Si llegim i no opinem és perquè tampoc tenim res interessant a dir.
    Tret de la Noa Literal, que xerra i xerra encara que mai digui res interessant.

    ResponElimina
  8. A mi m'agrada el seu post! Almenys té una línia diferent. Penso com vostè, però en aquest cas, crec que la Noa ha entès que era una broma i que en el fons se l'estima molt, si no no et prens tantes molèsties, no creu?

    Petonarro! (Trobo a faltar mostres d'afecte en els odisfèrics, mai no posen "Una abraçada" ni res. Això vol dir que són uns insensibles? o que fan teatreeeee muchooooo teatroooooooo?

    :-))

    ResponElimina
  9. Gràcies senyoreta arumi. Una abraçaaaaaaaadaaaaa al més pur estil teletubbi

    ResponElimina
  10. http://www.youtube.com/watch?v=4TUi9roER5M
    Hi hagi pau, companys.

    Per cert Josep, això últim que ha dit, compta com a strike 2?

    ResponElimina
  11. No. L'strike 2 vindrà després de les eleccions.

    ResponElimina